Obavijest o odvozu krupnog (glomaznog) otpada

Obavještavamo vas da će se odvoz krupnog (glomaznog) otpada izvršiti prema sljedećem rasporedu:

08.07.2020. godine – za korisnike od kojih se komunalni otpad odvozi utorkom

09.07.2020. godine – za korisnike od kojih se komunalni otpad odvozi srijedom

Za odvoz navedenog otpada potrebno je izvršiti prijavu na broj telefona 049/587-837 ili putem e-mail adrese: glomazni@eko-flor.hr

Zaželi! – program aktivacije žena u lokalnoj zajednici

Danas je uspješno prijavljen projekt “Zaželi-program zapošljavanja žena faza II” koji nam omogućuje zapošljavanje 11 žena iz Oroslavja!

Ovaj natječaj, osim što direktno pridonosi zapošljavanju pripadnica ciljanih skupina nezaposlenih žena, a koje kontinuirano nailaze na niz poteškoća na tržištu rada, pomaže ujedno i socijalnom uključivanju krajnjih korisnika – starijih osoba i osoba u nepovoljnom položaju. Ciljani iznos je 915,000.00 kuna! Nadamo se pozitivnom ishodu natječaja!

27.04.2020. otvara se knjižnica u Oroslavju

[OBAVIJEST O OTVARANJU GRADSKE KNJIŽNICE OROSLAVJE]

“Dragi korisnici,
sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske Gradska knjižnica Oroslavje počinje s radom za korisnike od ponedjeljka, 27.04. pod određenim uvjetima u jednoj smjeni.

Radno vrijeme knjižnice bit će ponedjeljkom i srijedom u popodnevnoj smjeni od 12 do 18 sati, te utorkom, četvrtkom i petkom u jutarnjoj od 08 do 15 sati.

Knjižnica će obavljati samo povrat i posudbu knjižne građe i to u predvorju knjižnice u kojeg će korisnici moći ulaziti jedan po jedan. Molimo da i u vanjskom prostoru poštujete razmak koji će biti posebno označen.

Zakasninu za knjige nećemo naplaćivati, a umjesto dosadašnjih 3, moći ćete odjednom posuditi 6 knjiga na rok od mjesec dana.