Mjesečni izvještaj za studeni 2022.

Viktor Šimunić gradonačelnik Oroslavja

ZAŠTO GRAĐANI I GRAĐANKE MORAJU IZGUBITI PREKO 400.000 KUNA JER SE NETKO SUZDRŽAVA?

U novom mjesečnom izvještaju obrađuju se stare teme – nedolaženje na sjednice, dizanje i odlazak sa sjednica, glasovanje protiv ili suzdržano bez valjanih argumenata dok istovremeno pojedini vijećnici nisu uputili jedan jedini prijedlog za poboljšanje stanja u gradu.

Taj apsurd ide do tih granica da bi, čini mi se, pojedini vijećnici glasovali protiv svoje ideje samo zato jer ju je gradonačelnik uputil na glasovanje preko dnevnog reda. Idemo kontra njemu, samo da je protiv, samo da se destruira, sabotira i time koči napredak.

Pitam se dokad možemo tak funkcionirati? Koliko puta sam to već ponovil – zaboravite na stranku, vi predstavljate građane na lokalnom nivou i premalo nas je da bi se tu dijelili.

Gubimo novce jer se nekome “čefne” glasovati suzdržano, a da pritom ne obrazloži svoj stav. Fučkaš 400.000 kuna, ja sam bitan/bitna i sad gradonačelnika držim u šaci! KRIVO, jedino tko strada su građani i sve to ide preko njihovih leđa.

Bez obzira na to, uspjeli smo napraviti po meni jako puno, trudimo se i ne odustajemo i radimo koliko možemo u danim okolnostima.

Nadam se da bude nam nova godina donijela svima skupa zdravlja i sloge, da stavimo glave skupa i radimo još više, bolje i kvalitetnije za ljude koji su nas birali.

Skip to content