Gradonačelnik

Poštovani građani Oroslavja, Zagorci, svi stanovnici Lijepe naše i svi oni koje je klik miša doveo na ove stranice!

Obnašajući funkciju gradonačelnika želim dokazati da Hrvatska kakvu zaslužujemo je ona za kakvu je svatko od nas spreman dati nešto zauzvrat!

Moje ime je Viktor Šimunić i kroz moj životopis kojeg možete preuzeti na linku ispod slike vidjet ćete da sam obnašao mnoge poslove. Smatram da je greška u potpunosti se identificirati sa funkcijom koju obnašaš jer život čovjeku nudi mnogo više od toga!

Zato se trudim naglasiti da sam ovdje na funkciji gradonačelnika i da Oroslavje nije isključivo “moj grad”. Ono je grad koji je živio prije mog mandata a živjet će i poslije svakog čelnika koji će preuzeti gradonačelničku funkciju.

Tu funkciju smatram jako odgovornom jer se računi prije svega polažu žiteljima Oroslavja.

Zato će se u postojećem mandatu nastojati transparentnim poslovanjem prikazati apsolutno svaki detalj koji se u gradu odvija. Uz to nastojat će se projektnim prijedlozima i financijskim omotnicama ojačati infrastruktura grada kako bi život u njemu bio ugodniji i kvalitetniji.

Gradonačelnik
Viktor ŠimunićANTI – Mjesečni izvještaj za kolovoz 2023.

ANTI – MJESEČNI IZVJEŠTAJ

Budući da me se od strane nekih konstantno proziva za mnogo toga otkad sam stupio na gradonačelničku dužnost, došlo je vrijeme da se i te teme dotaknem.

U ovom anti-mjesečnom izvještaju, odlučio sam se ispričati za sve propuste i loše odluke koje mi se pripisuju te preuzeti krivicu za sav nemar kojeg mi neki stavljaju na teret.

Neki bi željeli da se upravo ovako izražavam prema građanima, pa da im se ispuni i ta želja – dragi građani i građanke, nelijep pozdrav svima koji me pratite i nadam se da vam neće biti lijepo dok ovo gledate.

P.S. Ovaj sadržaj nije za osobe osjetljive na satiru.


Odluke

Arhiva dokumenata ➘


Arhiva dokumenata

Skip to content