Gradonačelnik

Poštovani građani Oroslavja, Zagorci, svi stanovnici Lijepe naše i svi oni koje je klik miša doveo na ove stranice!

Obnašajući funkciju gradonačelnika želim dokazati da Hrvatska kakvu zaslužujemo je ona za kakvu je svatko od nas spreman dati nešto zauzvrat!

Moje ime je Viktor Šimunić i kroz moj životopis kojeg možete preuzeti na linku ispod slike vidjet ćete da sam obnašao mnoge poslove. Smatram da je greška u potpunosti se identificirati sa funkcijom koju obnašaš jer život čovjeku nudi mnogo više od toga!

Zato se trudim naglasiti da sam ovdje na funkciji gradonačelnika i da Oroslavje nije isključivo “moj grad”. Ono je grad koji je živio prije mog mandata a živjet će i poslije svakog čelnika koji će preuzeti gradonačelničku funkciju.

Tu funkciju smatram jako odgovornom jer se računi prije svega polažu žiteljima Oroslavja.

Zato će se u postojećem mandatu nastojati transparentnim poslovanjem prikazati apsolutno svaki detalj koji se u gradu odvija. Uz to nastojat će se projektnim prijedlozima i financijskim omotnicama ojačati infrastruktura grada kako bi život u njemu bio ugodniji i kvalitetniji.

Gradonačelnik
Viktor ŠimunićMjesečni izvještaj za prosinac

Dragi svi!

Ovog puta pred vama je mjesečni izvještaj u nešto drugačijem, kraćem, a ja bih rekel i friškijem formatu.

U njemu pogledajte kaj smo sve uspjeli u ovih malo više od godinu dana napraviti.

Hvala vam kaj nas pratite, hvala kaj nas podržavate, vi nam dajete snagu za dalje kao i potvrdu da se sa poduzetim koracima i radnjama krećemo u jednom pozitivnom smjeru.

Pišite komentare, podijelite ovaj video, oglasite se i izrazite svoje mišljenje.


Odluke

Arhiva dokumenata ➘


Arhiva dokumenata

Skip to content