Gradonačelnik

Poštovani građani Oroslavja, Zagorci, svi stanovnici Lijepe naše i svi oni koje je klik miša doveo na ove stranice!

Obnašajući funkciju gradonačelnika želim dokazati da Hrvatska kakvu zaslužujemo je ona za kakvu je svatko od nas spreman dati nešto zauzvrat!

Moje ime je Viktor Šimunić i kroz moj životopis kojeg možete preuzeti na linku ispod slike vidjet ćete da sam obnašao mnoge poslove. Smatram da je greška u potpunosti se identificirati sa funkcijom koju obnašaš jer život čovjeku nudi mnogo više od toga!

Zato se trudim naglasiti da sam ovdje na funkciji gradonačelnika i da Oroslavje nije isključivo “moj grad”. Ono je grad koji je živio prije mog mandata a živjet će i poslije svakog čelnika koji će preuzeti gradonačelničku funkciju.

Tu funkciju smatram jako odgovornom jer se računi prije svega polažu žiteljima Oroslavja.

Zato će se u postojećem mandatu nastojati transparentnim poslovanjem prikazati apsolutno svaki detalj koji se u gradu odvija. Uz to nastojat će se projektnim prijedlozima i financijskim omotnicama ojačati infrastruktura grada kako bi život u njemu bio ugodniji i kvalitetniji.

Gradonačelnik
Viktor Šimunić



Mjesečni izvještaj za prosinac 2023.

MJESEČNI IZVJEŠTAJ – POSTIGLI SMO ONO ŠTO SE 2021. U OROSLAVJU ČINILO NEMOGUĆIM!

Prije nešto više od dvije godine morao sam donijeti odluku koja se mnogima nije svidjela i napravili smo bolne rezove.

U ovom trenutku mogu reći da sam iznimno ponosan da se u Oroslavju realizirao Advent, da smo uspjeli iz plusa isplatiti u 12. mjesecu božićnice, povećane stipendije, naknade za novorođenčad, osigurati besplatan vrtić i besplatan produženi boravak!

Takva odluka je bila teška ali prijeko potrebna, s takvom odlukom uspjeli smo ne samo da Oroslavje prodiše već smo i pokrenuli brojne projekte i ulovili jako dobar lauf!


Odluke

Provedbeni program

Arhiva dokumenata ➘


Arhiva dokumenata

Skip to content