Gradonačelnik

Poštovani građani Oroslavja, Zagorci, svi stanovnici Lijepe naše i svi oni koje je klik miša doveo na ove stranice!

Obnašajući funkciju gradonačelnika želim dokazati da Hrvatska kakvu zaslužujemo je ona za kakvu je svatko od nas spreman dati nešto zauzvrat!

Moje ime je Viktor Šimunić i kroz moj životopis kojeg možete preuzeti na linku ispod slike vidjet ćete da sam obnašao mnoge poslove. Smatram da je greška u potpunosti se identificirati sa funkcijom koju obnašaš jer život čovjeku nudi mnogo više od toga!

Zato se trudim naglasiti da sam ovdje na funkciji gradonačelnika i da Oroslavje nije isključivo “moj grad”. Ono je grad koji je živio prije mog mandata a živjet će i poslije svakog čelnika koji će preuzeti gradonačelničku funkciju.

Tu funkciju smatram jako odgovornom jer se računi prije svega polažu žiteljima Oroslavja.

Zato će se u postojećem mandatu nastojati transparentnim poslovanjem prikazati apsolutno svaki detalj koji se u gradu odvija. Uz to nastojat će se projektnim prijedlozima i financijskim omotnicama ojačati infrastruktura grada kako bi život u njemu bio ugodniji i kvalitetniji.

Gradonačelnik
Viktor ŠimunićMjesečni izvještaj za listopad

JEDNA DRŽAVNA TVRTKA OSLOBOĐENA UPLATE VIŠKA DOBITI U DRŽAVNI PRORAČUN – ODLIČNO, ALI KAKO RADE NA TERENU?

O kojoj je tvrtci riječ govorim u mjesečnom izvještaju za listopad.

Također, ako vas zanima koliko je novaca grad uprihodio, koliko smo dosad asfaltirali i jesu li istinite teze navodnog neplaćanja računa od strane grada onda svakako pogledajte video.

Malim koracima grabimo prema naprijed i uvijek smo otvoreni za sve upite i sugestije građana.

Koliko ste vi zadovoljni napravljenim u ovih godinu dana? Napišite u komentaru.


OdlukeArhiva dokumenata

Skip to content