OBAVIJEST ugostiteljima grada Oroslavja

Više...

Osmi dan bez novozaraženih osoba u Krapinsko – zagorskoj županiji

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom iznosi  46, dok ozdravljenih imamo 92. ODLIČNA VIJEST : Osmi dan bez novozaraženih, još 15 osoba ozdravilo! (Zagorje.com) Osmi dan zaredom bez novozaraženih u KZŽ (Zagorje International)

Više...

Sedam dana bez novooboljelih u Krapinsko – zagorskoj županiji

Broj ozdravljenih osoba je 77, dok je 55 njih pozitivno. ODLIČNA VIJEST: Sedmi dan u KZŽ bez novooboljelih, ozdravilo još 5 osoba! (Zagorje.com) KZŽ već tjedan dana bez novih slučajeva koronavirusa (Zagorje International)

Više...

U Krapinsko – zagorskoj županiji i dalje svi nalazi negativni

Trenutni broj zaraženih osoba u Krapinsko – zagorskoj županiji je 65, a ozdravljenih 72. Na području KZŽ nema novooboljelih od koronavirusa (Zagorje International) U KZŽ bez novooboljelih, 128 negativnih nalaza! (Zagorje.com)

Više...

U Krapinsko – zagorskoj županiji prvi put više ozdravljenih nego oboljelih!

Ukupan broj ozdravljenih osoba je 70, a aktivnih slučajeva imamo 67. KZŽ: Broj ozdravljenih prvi put veći od broja oboljelih (Zagorje.com) DOBRA VIJEST: Broj ozdravljenih u KZŽ prvi puta veći od broja oboljelih (Zagorje International)

Više...

U Krapinsko – zagorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, danas preminula jedna osoba

U Krapinsko – zagorskoj županiji nema novih slučajeva zaraze koronavirusom, danas preminula jedna osoba. Od ukupno 35 briseva nijedan nije bio pozitivan. NEMA NOVOOBOLJELIH; Preminula pacijentica (85) iz Pregrade (Zagorje.com) Nema novooboljelih u KZŽ, preminula pacijentica (86) iz Pregrade (Zagorje International)

Više...

27.04.2020. otvara se knjižnica u Oroslavju

[OBAVIJEST O OTVARANJU GRADSKE KNJIŽNICE OROSLAVJE] “Dragi korisnici, sukladno Odluci Vlade Republike Hrvatske Gradska knjižnica Oroslavje počinje s radom za korisnike od ponedjeljka, 27.04. pod određenim uvjetima u jednoj smjeni. Radno vrijeme knjižnice bit će ponedjeljkom i srijedom u popodnevnoj smjeni od 12 do 18 sati, te utorkom, četvrtkom i petkom u jutarnjoj od 08 […]

Više...

Odluka o privremenim ekonomskim mjerama Grada Oroslavja zbog šteta nastalih epidemijom koronavirusa

U dobroj vjeri i s ciljem smirivanja predizbornih tenzija u gradu, a koje nam, u ovim još uvijek epidemijskim okvirima zaista nisu potrebne, ponavljam nekoliko odluka i medijskih objava vezanih uz gospodarske mjere i najave prijedloga rebalansa Gradskom vijeću grada Oroslavja. Između ostalog, tu stoji i prijedlog 20%- tnog smanjenja mase plaća, a za kojeg […]

Više...

Stožer civilne zaštite Pregrada zaprimio je paket vizira od Grada Oroslavja

Posebno zahvaljujemo obrtu LS koji nam je omogućio donaciju za naše prijatelje u Pregradi koji su u ovoj pandemiji najviše pogođeni. Ovaj virus ne poznaje granice kao niti naša zajednička solidarnost u ovim ključnim trenucima.

Više...

3 nova slučaja zaraze koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji

Trenutni broj aktivnih slučaja zaraze koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji je 119. 3 novozaražene osobe na području KZŽ (Zagorje.com) Još tri slučaja koronavirusa u KZŽ (Zagorje International)

Više...

U Krapinsko – zagorskoj županiji omogućeno kretanje bez propusnica

U Krapinsko – zagorskoj županiji omogućeno kretanje unutar županije. Kretanje bez propusnica dozvoljeno i u KZŽ (Zagorje.com) Imamo 10 novooboljelih u RH, kretanje bez propusnica dozvoljeno i za KZŽ (Zagorje International)

Više...

U Oroslavju 4 nova slučaja zaraze koronavirusom

Trenutni broj aktivnih slučajeva zaraze koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji je 116. 4 novozaražene osobe na području KZŽ (Zagorje.com)

Više...

Dobrovoljno darivanje krvi u Oroslavju, Gornjoj i Donjoj Stubici i Mariji Bistrici

Akcije dobrovoljnog darivanja krvi organizirane su od 21. do 24. travnja. Darujte krv u Gornjoj i Donjoj Stubici, Oroslavju i Mariji Bistrici (Zagorje.com)

Više...

Dva nova slučaja zaraze koronavirusom u Oroslavju

Ukupan broj zaraženih u Krapinsko – zagorskoj županiji trenutno je 118. U Oroslavju još dvije osobe pozitivne na koronavirus (Zagorje International) 2 novozaražene osobe na području KZŽ (Zagorje.com)

Više...

Evidentirana 3 nova slučaja zaraženih osoba koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji

Ukupan broj zaraženih osoba  u Krapinsko – zagorskoj županiji trenutno je 116. Tri nova slučaja koronavirusa u KZŽ – prvi zaraženi u Novom Golubovcu (Zagorje International)

Više...

U Krapinsko – zagorskoj županiji situacija s koronavirusom se poboljšava

Od 37 uzoraka nijedan nije bio pozitivan. ‘Niti jedan od 37 uzoraka nije pozitivan. Stanje je sve bolje u Krapinsko-zagorskoj županiji’ (Zagorje.com)

Više...

Oroslavska firma “Zvjezdice” počela proizvoditi zaštitne maske za lice

Oroslavska firma “Zvjezdice” koja inače izrađuje odjeću za djecu se u ovo krizno vrijeme okrenula proizvodnji zaštitnih maska za lice.

Više...

Osam novih slučajeva zaraze koronavirusom u Krapinsko – zagorskoj županiji

Ukupan broj zaraženih osoba  u Krapinsko – zagorskoj županiji trenutno je 109. Evidentirano osam novih COVID pozitivnih pacijenata u KZŽ  (Zagorje International)

Više...

Grad Oroslavje nastavlja dijeliti zaštitne vizire

Kao što je i obećano, nastavljamo dijeliti zaštitne vizire po svim mjestima u gradu gdje je pojačan kontakt s većim brojem ljudi i samim time veća opasnost od mogućnosti zaraze koronavirusom. Hvala još jednom obrtu “LS”, Borisu, Nikoli i cijeloj njihovoj obitelji na ovoj vrijednoj donaciji, kao i tvrtki “OZO” koja je uz pomoć grada […]

Više...

Djelatnici grada i članovi Stožera civilne zaštite grada Oroslavja podijelili su 49 paketa namirnica i kućanskih potrepština

Djelatnici grada i članovi Stožera civilne zaštite grada Oroslavja podijelili su 49 paketa namirnica i kućanskih potrepština potrebitim građanima Oroslavja povodom uskršnjih blagdana. Također, grad Oroslavje darivao je i 54 paketa pomoći Caritasu župe Uznesenja BDM u Oroslavju.

Više...
Skip to content