U svom kontinuiranom radu i djelovanju udruga PETROŽE-KRUŠLJEVO SELO, njeguje i stvara uvijek nove ideje sudjelovanja i pomaganja u zajednici i šire. Tako je i u ovom prethodnom razdoblju odradila nekoliko donacija i potpora u svojem kraju, gradu ali i šire.

Kroz inicijativu prikupljanja papira „Papirus“ udruga je podijelila donacije Područnoj školi Krušljevo Selo, Osnovnoj školi Oroslavje i dječjem vrtiću „Cvrkutić“. Pritom je podijeljeno 300 bilježnica, 500 grafitnih olovaka, edukativne knjige prilagođene uzrastu i knjižnicama, edukativni materijali i pribor.

Kroz svoj rad u zajednici, udruga podržava i rad Župe Oroslavske, te je pružila potporu 64. Planinarskom križnom putu koji je prolazio kroz Krušljevo Selo a čija se 4. postaja obilježila u kapeli Sv.Petra i Pavla. Križni put je započeo u Gornjoj Bistri a završio u Gornjoj Stubici. Ujedno smo recitalom i pjesmom obilježili zahvalnicu za plodove Zemlje u kapeli Sv.Petra i Pavla na kojoj se nakon programa i mise podružilo uz proizvode proizvedene iz plodova dobivenih trudom i radom vrijednih ruka naših ljudi.

Skip to content