Pansion i restoran Zagi

Pansion i restoran Zagi

Milana Prpića 46, 49243 Oroslavje

Telefon: 049 / 284 666
Fax: 049 / 501 866
E-mail: info@zagi.hr
Web: zagi.hr

U mirnoći pitomih zagorskih brežuljaka, u gradu Oroslavju, udaljenih od Zagreba svega 30 minuta odnosno 30-ak kilometara nalazi se restoran i pansion „Zagi“ “, koji svojom bogatom i atraktivnom ponudom zadovoljava visoke ugostiteljske i kongresne standarde.

Naši počeci sežu od 1986. godine kada smo otvorili skroman restoran gdje se rad temeljio na pružanju vrhunske kvalitete ponude i usluge. Radom, požrtvovnošću i ljubaznim odnosom prema gostima nizom godina stekli smo ugled i ime o kojem se zna i čuje mnogo dalje od Oroslavja i Hrvatskog zagorja.

U ugodnom ambijentu restorana, kapaciteta cca 120 mjesta organiziramo razne proslave i prigodne svečanosti, svadbe, krštenja, poslovna druženja i razna druga atraktivna događanja. Sa posebnim ponosom ističemo raznoliku i bogatu ponudu domaćih i internacionalnih specijaliteta, te široku ponudu biranih pića i domaćeg vina, koja uz ljubazno i stručno osoblje doprinose tome da je restoran „Zagi“ rado posjećivan tijekom cijele godine kako od strane individualnih gostiju iz bliže i dalje okolice tako i od mnogobrojnih poduzeća, udruga, sportskih klubova i sl.

U sklopu restorana nalazi se za sve pušače prostor za pušenje u skladu s važećim propisima. Među prvima u Hrvatskoj, u ožujku 2010. godine dobili smo odobrenje za korištenje prostora za pušenje od nadležnog Ministarstva.

Ugostiteljsku ponudu upotpunjuje mogućnost odmora u našem moderno uređenom pansionu koji danas broji 48 soba (kapaciteta 110 kreveta s mogućnošću 20 pomoćnih ležaja), a za potrebe prezentacija, poslovnih sastanaka i sl. na raspolaganju je i atraktivna kongresna dvorana, kapaciteta cca 50 sjedećih mjesta, opremljena potrebnom audio i video opremom te žičanom i bežičnom vezom na internet.
Uspješnost poslovanja pansiona „ZAGI“ zasniva se na visokoj razini sustava HACCP kojim se osigurava zdravstvena ispravnost i sigurnost hrane. Održavanje i stalna poboljšanja uspostavljenog sustava upravljanja mi shvaćamo kao naš prioritet.

OPG Zimic - Lipovacka klet

Lipovecka 31, Andraševac

E-mail: info@izletiste-lipoveckaklet.hr

Lipovecka klet se nalazi na podrucju grada Oroslavja, koji je od davnina kulturno-povijesno središte Hrvatskog zagorja. Lipovecka Klet je smještena na prekrasnoj lokaciji sa lijepim pogledom, u okrilju zagorskih brega, sa bezbroj vinograda i vocnjaka. Do iste se dolazi vinskom cestom, uz koju se nalazi na stotine kleti, a svaka od njih ima svoju pricu. Lipovecka klet odavna ugošcuje brojne goste, te su istu pohodile mnoge poznate javne i privatne osobe.

Poznata je po kvalitetnoj domacoj hrani, a specijaliteti su joj: Srneci gulaš, Meso iz banjice, kobasice od divljaci, domaci suhi sir, sir z vrhnjem, bucnica, štrukli… Služe se kvalitetna vina, domace rakije, likeri, i sve to po izuzetno niskim cijenama.

Više…